Sommer, sol og herlige mennesker!

God morgen sunshines! :) Idag er planen å dra til Oslo og shoppe, spise og se Dear John med mine herlige jenter! Sola stråler og himmelen er fresh sommerblå og det er meldt opp til 23 grader! Ahh, livet er herlig eller hva!? Hittil i ferien har jeg vært i bryllup og i Trondheim for å besøke Julia som bare har vært kos.

I går bestilte jeg og mamma tur til London til høstferien ( :D ) og jeg søkte etter borteboerstipend, så nå er jeg rimelig spent på hva jeg får dekket med det! Får vite det når skolen begynner tenker jeg! :) Og i går fikk jeg fiksa bank konto, vet det er litt seint, men bedre seint enn aldri.. også har jeg ikke hatt så veldig bruk for det før så.. Nå bare venter jeg på at det skal komme:)

Og til eksamen fikk jeg to 5ere, så det er jeg fornøyd med! Ellers kommer jeg ikke på noe serlig å oppdatere dere på :P

JO! Jeg har jo vært i Barcelona også.. Er en stund siden så tenkte jeg hadde fortalt det, men neida.. Men det var kjempegøy altså! Kan ikke bli bedre tur når man drar med gode venner! Bortsett fra at turen kunne vært lenger, varte bare 3 dager, men er glad for at vi fikk tur da! Laget mitt har også bestemt seg for å holde ut resten av sesongen, det er BRA!Vakre brudeparret!


Trondheim jentene!


<3

Hva har du gjort i ferien?


5 kommentarer

fashiondesign

01.jul.2010 kl.10:13

Veldig fin bloggg:D

maddekk

01.jul.2010 kl.10:15

Kjempe fin blogg!

Når sto du opp idag ?

Cathrine E. N

01.jul.2010 kl.13:10

Har ikke ferie ;p

Selma

01.jul.2010 kl.23:36

:D

Iris Anette

02.jul.2010 kl.21:24

koselig, har vært i trondheim med noen herlige jenter jeg og! haha, for et sammentreff :D

Skriv en ny kommentar

Sense of Joy

Sense of Joy

15, Asker

HeiHei! Velkommen til min blogg! Kjempe koselig om dere komenterer og gir meg tilbakemeld på hva dere syntes om div. leser bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits