Raindrops falling on my headHun ser ut vinduet, regnet øser ned i samme mengde det har gjort i de siste timene. Hun tenker tilbake på ferien som snart er over. Hvor ble den av? Hva skjedde med alle planene hun hadde, hvorfor ble de ikke gjort? Vannet drysser mot vinduene på rommet hennes og lager små plaskelyder når de treffer glasset. Hun går bort til det halvferdige maleriet som står på stafeliet og skjønner ikke hvordan det skal bli gjort ferdig før skolen begynner igjen.. 

 

Dagen idag har gått mest til å forstørre motivet til maleriet mitt.. Det har gått sakte, men tror jeg endelig har fått til riktig str og fått plassert det riktig på lerrete. Det er så innmari koselig å male og høre på musikk samtidig som man hører regne plaske ute, skikkelig høststemning!
Har fått pakket litt, men syntes det er så innmari vanskelig å vite hva jeg skal ha med, uten at jeg skal komme med alt jeg eier! "/Meg utenfor skolen jeg skal gå på det neste året!

Én kommentar

Iris Anette

11.aug.2010 kl.23:57

Så fin header du har fått! :D blir rart at du skal flytte, men du kommer til å få det kjempefint <3

Skriv en ny kommentar

Sense of Joy

Sense of Joy

15, Asker

HeiHei! Velkommen til min blogg! Kjempe koselig om dere komenterer og gir meg tilbakemeld på hva dere syntes om div. leser bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits