OPPDRAG BRUDEKJOLE

Hej allihoppa! Eller noe sånt ja! I går leverte jeg dette halvårets største oppgave i norsk som var utrolig digg! Fikk hjelp av min kjære nabo i siste liten. Ellers så gikk det ikke tid til så mye annet enn å suse rundt på rommet og gjøre alt annet enn å gjøre den oppgaven. Drøyer'n som regel så lenge jeg kan, for jobber best under press. Utrolig utaktisk, men har ikke forløpig klart å meste den uvanen, jobber fortsatt med saken.

Men som sagt så har jeg fått i oppdrag, eller utfordret meg selv til å lage en brudekjole til ett brudeshow 30.mars på Hagesenteret ved siden av skolen. Utrolig spennende oppgave og ser frem til å jobbe mer på den neste tirsdag! Vi har også begynt å jobbe litt med kaligrafi, som er så sinnsykt gøy! Blir så bra resultater og er virkelig ikke så vanskelig som det ser ut som!

Dette var første idé, er så utrolig glad i den greske stilen så ville ha noe inspirert av den. Det var flere faktorer som spilte en stor rolle for at kjolen ikke ble seende sånn ut, men heller sånn:Den kommer jo ikke til å bli helt sånn i og med at dette er bare slengt på en manekeng uten å feste noe eller teste ut hvordan det blir i forhold til en ekte person. Men håper resultatet blir bra! Har sydd rynker på skjørtet, men ikke noe mer enn det! Stoffet er også av veldig dårlig kvalitet så er ikke noe som kan bli brukt veldig mange ganger før den går i oppløsning. Menmen, dette er bare for å trene! gøy blir det uansett!

Ha en strålende dag!

4 kommentarer

Herlig!

Katrine Wærness

03.mar.2011 kl.21:37

Kjempe kul oppgave, misunner deg den! :)

Fin blogg :)

Julia Sofie

05.mar.2011 kl.17:59

Gleeeeder meg til resultatet! :D

iris anette

05.mar.2011 kl.23:25

dette blir bra, charly! :D

Skriv en ny kommentar

Sense of Joy

Sense of Joy

16, Stokke

HeiHei! Velkommen til min blogg! Kjempe koselig om dere komenterer og gir meg tilbakemeld på hva dere syntes om div. leser bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits